Du surfar just nu på en begränsad version av umu.se. Vad innebär det här?

"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Professionella måltider

Profilområdet fokuserar på det yrkesmässiga utövandet av matlagning, måltidskreation, värdskap i måltider, och produktion.

Här inkluderas t ex restaurang- och cafémåltider, offentlig gastronomi inom vård, skola och omsorg, samt professionellt beredda måltider som äts i hemmet. Forskningsområdet innefattar också konsumentperspektiv på dessa måltider samt aspekter av livsmedelsproduktion i relation till professionella måltider, t ex mathantverk, livsmedelsproduktion, samt hållbara matsystem

Forskningsprojekt

En skollunch för alla
Forskningsområde: Kost- och måltidsvetenskap
Tid 1 september 2020 till 30 augusti 2025
Typ av projekt Doktorandprojekt
Måltidsverksamheten på sjukhus
Forskningsområde: Kost- och måltidsvetenskap
Tid 1 september 2017
Typ av projekt Doktorandprojekt
Möjligheter och utmaningar inom sjukhusets måltidsverksamhet
Forskningsområde: Kost- och måltidsvetenskap
Tid 1 januari 2017 till 1 januari 2023
Typ av projekt Forskningsprojekt
Senast uppdaterad: 2022-05-10