Du surfar just nu på en begränsad version av umu.se.
Vad innebär det här?
"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
För forskare
Bibliotek
För medarbetare
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
English
Startsida
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Utbildning
Utbildning
Tillbaka till huvudmenyn
Utbildning
Program
Våra fristående kurser
Master- och magisterexamen
Vår forskarutbildning
Stipendier
Hem- och konsumentkunskap
Måltider i förskola och skola – mer än bara maten på tallriken
Forskning
Forskning
Tillbaka till huvudmenyn
Forskning
Didaktik i hem- och konsumentkunskap
Fysiologiska och biologiska aspekter på kost och nutrition
Kost- och nutritionsbehandling
Matvanor och näringsintag i olika grupper
Människans relation till mat, måltider och hälsa
Professionella måltider
Publikationer
Forskargrupper
Forskningsprojekt
Om institutionen
Om institutionen
Tillbaka till huvudmenyn
Om institutionen
Lediga anställningar
Två institutioner blir en
Kalender
Nyheter
Samarbeta med oss
Samarbeta med oss
Tillbaka till huvudmenyn
Samarbeta med oss
Frukost - A food and meal summit
Personal
Våra restauranger
För studenter
För forskare
Bibliotek
För medarbetare
För alumner
X stäng menyn
Start
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Forskning
Du är här:
Forskargrupper
Forskargrupper vid kost- och måltidsvetenskap
Måltider inom skola, vård och omsorg
Hur får vi en måltid som är närings-, hälso-, miljömässigt och ekonomiskt hållbar?
Forskningsområde:
Kost- och måltidsvetenskap
Skolmåltiden ur ett kost- och måltidsvetenskapligt perspektiv
Studier av skolmåltiden utifrån sociala, utbildningsvetenskapliga och hälsomässiga perspektiv.
Forskningsområde:
Kost- och måltidsvetenskap
Sustainable Food Transitions
Forskargruppens mål är att underlätta övergången till hållbara, hälsosamma och välsmakande matvanor där historiska, kulturella och sociala...
Forskningsområde:
Kost- och måltidsvetenskap
Sympoietic Collaboratory
The Sympoietic Collaboratory (SPC) samlar forskare för att bredda tänkandet om mer-än-mänskligt välmående. Genom att arbeta med olika teorier,...
Forskningsområde:
Design
Umeå Celiakiforskningsgrupp
En tvärvetenskaplig forskargrupp som bedriver studier över hela sjukdoms-spektrat för celiaki.
Forskningsområde:
Folkhälsovetenskap och hälsovetenskap
,
Klinisk medicin
Senast uppdaterad:
2021-11-09